SOLBRÄNNA & FESTIS

Solen skiner, glada miner!

Efter en riktigt ok arbetsdag så slängde jag mej direkt i en av solstolarna och stekte, lyckades somna vilket resulterade i en rejäl bränna, lite röd här och där men halå det blir ju brunt! Börja läsa boken the Dirt idag också, är redan helt insatt i den, sjukt bra!

Ikväll blir det besök hos Anders och bara ta det lugnt!
ZiiO
1
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi

SUMMAREN ÄR TILLBAKA!

Äntligen skiner solen igen!

Jobba idag igen då, sluta ganska tidigt. Förde loppis sakerna och känner hur mycket lättare det kommer att bli i framtiden UTAN alla tusen extra kläder som jag int använder ändå! Plus att jag är några € rikare då!

Blev en sväng via mummi sedan och efteråt ska jag äta med Nicoline! Har dansträningar ikväll också, och om jag nu har tur hinner jag träffa Anders också senare.

Fick dessutom arbetslistan för Juli. JAG ÄR SÅ HIMLA GLAD OCH DEPPAD SAMTIDIGT. Arbetar VARJE HELG fredag lördag och söndag, det betyder INGET PARTY FÖR MEJ I JULI men det betyder också massa pengar. För jag får ju bättre betalt på helgerna PLUS att jag sparar in på krogbesök. Okej att det sku vara roligt att EN ENDA HELG få fara ut med kompisarna, men det är säkert värt det i slutändan.

ZiiO
1
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi

MIDSOMMAR 2011

Har just kommit hem från en av de bästa midsommar helgen på länge, trött men nöjd!

Började midsommaren med grillmat hemma hos oss med familjen och Anders. For därefter iväg med tjejjerna till Ellis villa. Grillade, lyssna på musik, hadd kuul som bara va. For via Fäboda, men lite i onödan, sku ha simmat men hade int på bastun så vi strunta i det. 

Hann bara ligga och dra oss en stund på morgonen, sedan hann jag bara hemvia i duschen innan jag körde iväg mot Soklot för att fortsätta helgen med killarna. Solade, simmade, bada bastu, åt massa god mat, och hade skojj. Morgonen var sådär små trög. Bada bastu och simmade igen, åt grillmat och for sedan runt 6 tiden tillbaka till Anders.

Nu just fixar jag de sista loppis sakerna och kollar skins (us), laddar in bilder och myser med vovvarna! Har sovmorgon imorgon och ser fram emot en solskensvecka och party helg!

ZiiO
1
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi