BILDBOMB

Dålig uppdaterare här, men jag ORKAR faktist int hela tiden sitta på datorn, hehe, så lat har jag blivit!Dagarna flyter på, solen steker, maten blir bara godare och jag mår bra! Har riktigt roligt också, och trivs jätte mycket. Tycker om när folk här är så vänliga, och tor det eller ej, men nästan alla kallar mej fin, snygg eller bara annars visslar när jag går förbi, OCH DET ÄR KUL, haha!

The Animation Team är jätte snälla, och roliga entertainers på hotellet. Di ordnar tävlingar och aktiviteter hela dagarna långa, och jag har till och med börjat hänga på discot med dem. Har lärt känna faktist ett par Amerikanska tjejjer, fast di är ganska : Daddy gives me whatever I ask for! Men di är nog snälla. Men nu just börjar vänligheten ta på, för vissa har börjat fråga min telefon nummer, och ett par styckna säger hela tiden att di gillar mej och vill att jag ska hänga med dem till nå privatare ställen. Fick faktist säga till FLERA gånger att jag har en pojkvän (som jag saknar SJUKT MYCKET) men det verkar di int bry sej om, så ska pröva att int delta i så mycket aktiviteter, med andra ord bara hålla mej undan ett tag, ligga i solen lite mera!

Morsan och mostern har det bra också, men morsan är tråkgit sällskap på beachen, om ni hemma sen undrar hur hon kan ha blivit så himla brun, så svaret är; för att hon int gör NÅNTING annat än ligger som en död krabba och steker sig. Moster går på flera strandpromenader, och jag lyssnar på musik, simmar eller läser emellanåt. Det är skönt att ligga i solen, men det kan bli lite uttråkande att bara ligga still hela tiden. THAT'S WHY jag är med i aktiviteterna här, som är jätte roliga!

ZiiO

1
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi
malin

Roligt med mycket bilder, min favorit är nog av mammorna i de stora hattarna! hihi! Din blåa bikini är jättefin, och tänk, inte randig!:) Det känns som om ni varit borta i en evighet redan, men ni har ännu en hel vecka kvar att njuta av!

KRAM!