EN VECKA GÅTT, EN VECKA KVAR

Another day in paradise!

Besökte ett shopping center med mamma idag på förmiddagen, sedan blev det att ligga udner parasollet, för jag har brännt mej ganska rejält. Tävling på efetrmiddagen och vann en t-shorta på bingo idag. hehe!


Jag o best friend here, Jojo!
ZiiO

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi

BILDBOMB

Dålig uppdaterare här, men jag ORKAR faktist int hela tiden sitta på datorn, hehe, så lat har jag blivit!Dagarna flyter på, solen steker, maten blir bara godare och jag mår bra! Har riktigt roligt också, och trivs jätte mycket. Tycker om när folk här är så vänliga, och tor det eller ej, men nästan alla kallar mej fin, snygg eller bara annars visslar när jag går förbi, OCH DET ÄR KUL, haha!

The Animation Team är jätte snälla, och roliga entertainers på hotellet. Di ordnar tävlingar och aktiviteter hela dagarna långa, och jag har till och med börjat hänga på discot med dem. Har lärt känna faktist ett par Amerikanska tjejjer, fast di är ganska : Daddy gives me whatever I ask for! Men di är nog snälla. Men nu just börjar vänligheten ta på, för vissa har börjat fråga min telefon nummer, och ett par styckna säger hela tiden att di gillar mej och vill att jag ska hänga med dem till nå privatare ställen. Fick faktist säga till FLERA gånger att jag har en pojkvän (som jag saknar SJUKT MYCKET) men det verkar di int bry sej om, så ska pröva att int delta i så mycket aktiviteter, med andra ord bara hålla mej undan ett tag, ligga i solen lite mera!

Morsan och mostern har det bra också, men morsan är tråkgit sällskap på beachen, om ni hemma sen undrar hur hon kan ha blivit så himla brun, så svaret är; för att hon int gör NÅNTING annat än ligger som en död krabba och steker sig. Moster går på flera strandpromenader, och jag lyssnar på musik, simmar eller läser emellanåt. Det är skönt att ligga i solen, men det kan bli lite uttråkande att bara ligga still hela tiden. THAT'S WHY jag är med i aktiviteterna här, som är jätte roliga!

ZiiO

1
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi

VAKNA AV SOLLJUSET!

Känner mej som en snögubbe här!

Exakt, jag jobbar hårt för att bli brun! Det betyder , jag ligger från halv 10 på mornen till ca 5 och njuter under solen. Ett par dopp i havet och poolen emellanåt, delta i tävlingar och program också och beställa drinkar hit och dit! Nog sku jag kuna vara  här flera veckor!

Kvällens program var karaoke, men hann redan få smått nerver på typiska bortskämda amerikanska flickor som har nästan en stämpel på sig: My daddy gives me everything I want!  Men somtur så är hoteller stort, så ser dom knappast så mycket mer!

Till tjejjernas info "HE FINNS NO KÖTI HÄR"! Haha!

ZiiO

ZiiO

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi