BRA TIPS

Fick ett tips på att åka på "Rehab" ner till Helsingfors!

När allt extrastress är över, tänker jag o morsan åka ner till Helsingfors, fast hon vet int om det ännu. Haha! Men då sku jag få sitta och läsa i tåget, få bra stöd från kusinerna o moster hjälper säkert till med läsningen. Toppen toppen toppen toppen toppen. När ska man göra de då? Ja de återstår att se, men blev fruktansvärt lockad att åka ner dit nu!

ZiiO
2
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi

PAINTBALL & HUNDSIM

Glömde lägga upp bilder från när jag Ellen och Daniela åkte iväg till Forsby för att spela paintball. VI KOM INT SIST! Och samma helg for jag ut till Fäboda med mamma och hundarna, gulligt.ZiiO
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi
Q&A

TAKE ME AWAY

Jag vill bara bort härifrån..

Nu just känns allting ganska hopplöst. Skolan (studentskrivningarna) närmar sig och JISSES vad jag har ångest för dem. Känner att jag gjort helt klart för lite inför dem. Har kommit till 3:e stycket i Hälsokunskap, läst några sidor nu ur en finsk bok och kollar massor på serier som Pretty Little Liars, Sex and the city, Jersey Shore, House m.m. UTAN TEXT för att höra vad de säger. Läsa engelska böcker, jo tänkte nog på det, men när ska jag hinna med det då..

Sen sku jag kunna typ knarka massor med värk medecin, min rygg vill ALDRIG sluta bråka. Den värker hela tiden, och vad som än görs till den verkar int hjälpa mer än för en dag eller två..  Men det är väl pin man får lida om man vill hålla sig i skick. Träning klarar jag mig int utan!

Behover jag ens nämna att mitt självförtroende ligger på botten nu just. Och kommer int på när jag senast kännt mej så ensam, tacka vet jag att jag har massvis med träningar nu just. ED får nog humöret upp. Men allt annat jag har, trodde mej ha, verkar rasa samman och bara försvinna..

Bara att ta sig i kragen.. Eller bara att ställa sig upp på nytt.. Lätt för andra att säga.. Det är mera än dethär som bekymrar mej nu just, men det är too much för att skriva här på bloggen, maybe another time.

ZiiO
1
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi