MÅNDAG.. SPYDAG

Veckan börjar ju bra då..

Tillbringade helgen i Helsingfors. Mamma och jag åkte ner på fredag, och på kvällen hade vi en Taco-kväll med alla kusiner. Jätte rolig kväll, får mej att sakna allt vad som heter släkt bara jag tänker på att närmaste "syskon-känsla" bor endera i Sverige eller Helsingfors. På lördag blev det IKEA shopping och söndag hemfärd. Men i tåget på vägen hem kunde det int bli värre.. Skirkande ungar, en fetto kvinna som skafsa i sig mat och jag spyr.. JÄTTE ROLIGT DÅ!

Ligger hemma då idag, ha planer på att ligga i sängen resten av dagen och läsa till prov, så jag nu int slösar bort hela dagen. Skriver igen när jag tröttnat på att läsa!

ZiiO

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi

BÖRJAR OM FRÅN BÖRJAN

Jisses vad det har gått dåligt med bloggen

Har ärligt talat int riktigt orka skriva. De gånger jag suttit på datorn har jag gjort skolarbeten eller bara kollat mailen. Jag som påstod att jag längtade så tills skolan börjar, nu smått längtar jag alltid till helgerna. Men det har i alla fall börjat helt okej. Förstår egentligen allt jag läser om, har lite mera tid för läxor (just och just).

Men nog om det. Funderar på att blogga mer och mer igen, för det är faktist roligt. Förståss kan ju folk läsa om ens liv på facebook, men en blogg är ju mera personlig. Så, vad har hänt den senaste månaden sedan mitt förra inlägg då?

Först av allt, så kom jag in till ED1orna!!! Typ bästa ever! Har tillbringat de flästa helger med tjejjerna och Anders och de andra. Fotbollsmatcher här och där, venziansk, Kajsa fyllde 17 år och hade ett playboy tema party. Från F.I.F. ska vi åka till Moskva på hötslovet!!! Har endast två veckor kvar av min "fotbollskarriär", och det kan jag säga att svider så hårt.

Nog om det. Jag tror att det blir bara att hänga med och uppdatera dag för dag. Häng gärna med, kommentera något smått och hoppas på att jag verkligen skriver!


massor med gott vid Nicolinas på VeneziaskMösi tänd en raket som brann lite för myckeBrottningsmatch @ Oliver SResten av kvällen tillbringades vid Tonis. Kolla in IvarKalas barnet Kajsa


ZiiO

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi