HÖSTMÖRKER

Måndag, men lika mörkt och tråkigt..

Anders sov här, vi kolla på kungarna av Tylösand, och han erkännde att det int är SÅ dåligt (enligt mej är det bäst). Var och handla med pappa, mixa ihop ett par låtar och ska snart ge mej av mot fitness. Ska på dansträningar och sedan ha kimppa-jumppa/Zumba. Får se hur det går!

Imorgon bär det av mot Moskva! KAN KNAPPT VÄNTA!

ZiiO

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi

SÖNDAG DÅ IGEN

Veckorna går bara snabbare och snabbare

Fredag kväll blev en myskväll idol kväll med flickorna vid Nicolinas. Därefter kom Anders till mitt en stund. På Lördag blev det en lång med kul arbetsdag vid fitness. Jag och Mari var så duktiga, hah! Dansträningarna var också riktigt roliga! Hade battle mellan nya och gamla ettorna. Får nu höra på måndagsträningarna hur de gick!

Min lördagkväll tillbringa jag först framför TV:n och grät till Titanic till jag for till Mandas! Blev filmtittas och korgöärans mat. Skojj skojj!

Idag då: Dansa lite, redskap med United flickor. Ishockeymatch med Snirkkigirl_93 till Bennäs och sedan väntar jag tills Anders kommer hem! Han ska sova här sen! JEIJ! Så min söndag är jätte bra!


Fredag feelis i skolan! Josse Sara Kecka band fast håret!


Snirkkigirl_93 och hennes pälsdjur!


ZiiO

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi

HUMÖRET UPPÅT

ÄNTLIGEN börjar det synas ett leende!

Skrev då det fruktade Religions provet. Gick väl int så hundra bra, men helt okej! Kom till Fitness och hälsade på mina småkusiner från Helsingfors trakten. Städade jumppa salen med FiF tjejjerna och ska nu snart iväg hemåt! Ikväll blir det då att kolla Idol med tjejkompisarna. Sara har just farit till Grekland, Ellis sticker till Portugal, Kajsa till Paljakka, jag till Moskva, så kul o hitta på nåt såläng man e ännu hemma! Hinner kanske vara med Anders idag också.

Skriver mer när jag kommer hem, ska ta de lugnt vi fitness nu!

ZiiO

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi