TRÖTTER

Uppdateringen går ju lite sisådär va!

Janå, börja dage med att åka iväg på semifinal i skolinnebandy. Spelade mot Vörå och Närpes, o guess what... VI VANN BÅDA TVÅ OCH ÄR NU DÅ I FINAL!!! Känndes så otroligt bra faktist! Mer idag då, de blir att fara på dansträningar och sedan har jag träning för United laget. Kommer bli roligt, länge sedan sist så!

Har ju int fota så jätte mycket, så inga bilder ännu. Men kan försöka fota lite i helg, för då händer det! Haha!

ZiiO

1
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi

LÅÅÅNGLÖRDAG OCH SHOWSÖNDAG

Åter igen en helg som bara tar slut så snabbt!

Börja med att dra en massa barnjumppa grupper själv idag då Nelia är i skottland. Det var tungt för huvudet, men roligt samtidigt. Har dansträningar snart, kommer säkert vara roligt, men är sjukt trött så får hoppas på det bästa. Sedan sticker jag och Josse på barnfest för att dra showkids lite, får väl ett gott skratt igen till oss två!

Ikväll då, vet int ännu vad jag ska göra, kanske vara med Kajsa och Nicolina, sku gärna träffa Anders en stund men eftersom jag ska upp så tidigt imorgon så kan jag int vara upp så länge.

Imorgon då. Har hårmodeshow i Tellus-hallen (köpmannamässan) för YA:s vuxenutbildning, PointCut. Åter igen är jag och Josse tillsammans och kommer säkert skratta sönder oss, har tillsammans gjort en dans till Lady Gaga's bad romance och den är väl helt bra, förutom att alla tappar bort sig lite här och där! Men det går ju hur bra som helt imorgon säkert! Ska försöka få bilder att sätta upp på bloggen från det!

ZiiO

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi

LÅNG DAG!!!

Men äntligen hemma!

For iväg just före nio på mornen, kommer hem 14 timmar senare.. BLÄ! Men nåja, fick ut ett jätte uruselt psykologi prov efter att ha skrivi ett shit engelska prov och suttit på café med Anna. Blev akrobatik efter skolan (som vanligt alltid lika roligt) och modeshows övningar, som också blir helt lyckat. Tunga dansträningar, stressduscha och iväg till Harry Potter bion. JÄTTE SUPER DUPER MEGA BRA SÅ FA OCH SE DEN!!!

Men nu känns allt helt fel igen, som om livet är påväg neråt. Jag vill int hamna på bottnet igen, en gång räcker bra för min del.. HJÄLP!

ZiiO

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi