HELT KLART FEL

Mitt mellannamn borde vara Fel! Nu just känns det som om jag vore längst ner, fast på bottnet igen. Jag vet faktist int hur jag mår, men jag vet precis vad jag tycker och vad jag tänker! Tyvärr är det så, att efter nyår kommer jag sluta säga vad jag tycker och tänker, för ingen orkar FÖRSTÅ! Jag kommer nog fortsätta skriva allt, men det är mycket lättare att skriva ner sina tankar och känslor, för under tiden man skriver så får man gå igenom texten i sitt huvud, man kan lätt radera/sudda ut det som int blir bra. När jag försöker berätta något, så sker det ofta att personen som då lyssnar på, missuppfattar hela saken, och när jag i misstag ändrar tonläge eller suckar så bryter kaoset ut! Alltså, nyårslöften so far: 1. Försöka hålla känslor och tankar i styr 2. Ändra på vissa vanor (såsom träning, mat, vård osv.) 3. Spara in pengar, dyraste året börjar! 4. Få betygen uppåt, och det direkt! 5. Hjälpa till mera hemma! Så, de första löften uppe,
1
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi

ETT PAR DAGAR KVAR

Det var den julen de då!

Var ju riktigt skönt, blev en lugn och mysig jul, både jag och mamma helt sjuka men frisk blir man ju alltid. Tror jag int kommer kunna äta något på flera veckor, julmat.. FÖR MYCKET! Men gott! Nåh, fick nu en del. Mjuka paket för det mesta, behövs verkligen. Krämer och parfym, CHOKLAD, Bakis (<-kolla int vad det är), smycken, nagelprylar, biobiljetter av Anders, pengar och en del saker till.

Den 25 for vi till Ellinors lägenhet med tjejjerna. Skönt att bara sitta och prata, dricka glögg och äta. Så kom Anders till mitt senare! Och nu då, söndag. Har egentligen int gjort ett SHIT denhär helgen. MEN DET ÄR SÅ SKÖNT! Första gången ever eller??? Nemen imorgon börjas det. Storstädning, sortering, MELLANDAGSREA I HOPP OM ATT HITTA NÅGOT ATT HA PÅ SEJ PÅ NYÅR!!! Lycka till säger jag bara!

NYÅR SNARTZiiO

1
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi

NU DÅ

CRAAAZYYY

Förlåt för en urusel uppdatering. Men ni vet julen.

ZiiO

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi