ÄNTLIGEN FREDAG

ÄNTLIGEN EN SÅ HIMLA LÅNG VECKA ÖVER

Men de har varit all möda värd. Varje dag har jag farit iväg hemifrån 8 på mornen, och kommit hem mellan 22:00 - 23:00. Har varke satt på datorn eller tagit bilder, men de jag har kommer upp nudå. Kan börja med att berätta vad som hänt!

Måndag, skoldag till 4, redskaps träningar och sedan Zumba.

Tisdag
hann jag vara med Anders en kort stund efter skolan innan det bar av till Wautsi på klädprovning inför modeshowen. Fotbolls träningar och sedan direkt dansträningar.

Onsdag
blev skojj och gråt dagen. Skola 8 - 4, snabbt och äta nåt innan Wautsi. Modeshowerna gick så bra och dansase var så roligt. Bästa! Men fy.. Mia och Gaby har flyttat, de var så sorligt att säga hejdå, båda iväg till Umeå..

Torsdag
. Igen 8 till 4 i skolan, äta nåt i stan med Anders, hemvia efter träningskläder och sedan iväg till tellus på träningar och sedan match med United två som blev seger!

Fredag
nu då. Skola 8-1, via Wautsi efter kläderna jag hade på mej! Nu vilar jag och ser på Viva La Bam: Where the f#ck is santa! SKÖN!!! Snart.. ED INTAGNINGAR! Som ja ha väntat på de! Senare ikväll så träffar jag Anders.


Lördag kväll Spice girl kväll vid Björnviken med äppelpallas!
Beställde två böcker från cdon.com. LIKE THEM!Första ordentliga dagen i skolan såg jag ut såWaytsi modeshow, förberedelsr


ZiiO

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi