ÄNTLIGEN FREDAG

ÄNTLIGEN EN SÅ HIMLA LÅNG VECKA ÖVER

Men de har varit all möda värd. Varje dag har jag farit iväg hemifrån 8 på mornen, och kommit hem mellan 22:00 - 23:00. Har varke satt på datorn eller tagit bilder, men de jag har kommer upp nudå. Kan börja med att berätta vad som hänt!

Måndag, skoldag till 4, redskaps träningar och sedan Zumba.

Tisdag
hann jag vara med Anders en kort stund efter skolan innan det bar av till Wautsi på klädprovning inför modeshowen. Fotbolls träningar och sedan direkt dansträningar.

Onsdag
blev skojj och gråt dagen. Skola 8 - 4, snabbt och äta nåt innan Wautsi. Modeshowerna gick så bra och dansase var så roligt. Bästa! Men fy.. Mia och Gaby har flyttat, de var så sorligt att säga hejdå, båda iväg till Umeå..

Torsdag
. Igen 8 till 4 i skolan, äta nåt i stan med Anders, hemvia efter träningskläder och sedan iväg till tellus på träningar och sedan match med United två som blev seger!

Fredag
nu då. Skola 8-1, via Wautsi efter kläderna jag hade på mej! Nu vilar jag och ser på Viva La Bam: Where the f#ck is santa! SKÖN!!! Snart.. ED INTAGNINGAR! Som ja ha väntat på de! Senare ikväll så träffar jag Anders.


Lördag kväll Spice girl kväll vid Björnviken med äppelpallas!
Beställde två böcker från cdon.com. LIKE THEM!Första ordentliga dagen i skolan såg jag ut såWaytsi modeshow, förberedelsr


ZiiO

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi

TE MYS

Myser med honungs te och Cosmopolitan.

Okej till feelis hör int till att höra på Hardcore Superstar, men jag vill! Kick on the upperclass, standing on the verge, hope for a normal life och shades of grey  rullar om och om igen nu just!

Imorgon då; Skola 8-4, inga håltimmar.. Via mummis på kaffe. Vara med Anders. Modeshows träningar! Hoppas jag änns jag röra mej imorgon, annars får jag nog typ knarka burana och Voltaren salva.ZiiO

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi

FÖRKYLNING, SJUK RYGG, MASSA LÄXOR.. BRA START!

Kom igen. allt kommer samtidigt. MEN JAG SKA ORKA OCH TA MEJ IGENÓM DET HUR BRA SOM HELST!

Andra dagen i skolan, första med lektioner då. Modde blir väl helt bra att ha, lugn grupp somtur. Matte med Åman, första lektionen fick vi lära oss hur man knackar på en dörr på rätt sätt! Haha! Håltimmen spedera jag med Anders. For på café och gick runt i stan! Kemi blir nåt att ta sej igenom, men ska nog gå. Och sist idag var då Psykologi. ROLIGT och jag vill så att det går bättre än första kursen!

Efter skolan blev det att fara hem och göra läxor och försöka vila. Ryggen orka knappt mera. Handla med mamma och sedan på behandling. Känns bättre nu just och det är lättare att gå nu.

Bara för att jag var så duktigt idag enlgt mej själv så tyckt jag att jag förtjäna en ny parfym (min håller på att ta slut) och nyaste Cosmopolitan! Mamma köpte också ett gulligt häfte till mej, bra att ha!

ZiiO

1
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi