ÄNTLIGEN MÄTT

Japp, tjejjerna är här då!

Vi laga just Tacos, fick cider och ska snart ut och skjuta lite raketer. Sedan blir de skumppa och chips innan vi drar ut! Sara va snäll och sminka mej. Skriver imorgon och laddar upp bilder.

GOTT NYTT ÅR!ZiiO

1
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi

JUST NU

Håller på att fixa mej!

Nå kom hem och åt hamburgare. Städa runt i hela huset och for ut och gå med hundarna. Sedan duschen. Ansiktsmask och bastu = SKÖNT. Sedan det mysigaste nu på vintern: Dove Body Lotion Summer Glow. Man får så sommar feelis. Satt just på löpsnaglar också, får se hur länge de hålls på!

Outfit för kvällen, när vi är vid mitt:

Pajtan: Helsingfors
Tights: LindexLånga naglar. Ingen smink, platt hår. Vänta bara!

Hör samtidigt på Timbaland feat. Miley Cyrus - We belong to music


ZiiO

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi

TIDSFÖRDRIV

Sitter vid fitness, mamma hämtade hit mej.

Låg i solariet en stund, jätte skönt att bara stänga ögonen en stund och ha varmt!!! Svårt nu just här i landet tycker jag. Satt just och sökte lite kläder som sku vara roliga att beställa. Hitta lite från H&M, fast de int är riktigt JAG så tycker jag de sku vara roligt att pröva på något nytt. JAG I ROSA??? Undrar vad folk sku säga då?En 50 lapp sku räcka. Mej isåfall efter resan. Måst spara nu en del. Och vem vet, om jag hinner vara vid Helsingfors en stund innan vi far (som vi KANSKE GÖR enligt mej) så hinner jag säkert shoppa där något som vi kan ta med till Dominikanska republiken! För tänk, det är bara 49 dagar kvar tills planet lyfter. ME LIKE! Och nu har jag planerat så, att om nu jag har prov ännu 17:e Februari, så skriver jag färdi det före 11, så far vi med tåg 12:27 mot Helsingfors, så kommer vi fram 16:56, = Jag hinner gå i Forum i alla fall! Okej får se vad mamma tycker om den saken. Haha

Nu ska jag cykla iväg hem, msåt ju ha något att åka runt med ikväll också. Fast jag hatar att cykla.

ZiiO

2
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi